Kundeloyalitet – BrancheIndex™ A-kasse

Hvilken a-kasse gør det bedst?

Loyalty Group gennemfører årligt BrancheIndex™ A-kasse for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres a-kasse. Undersøgelsen giver de danske a-kasser en unik mulighed for at sammenligne sig med andre aktører i branchen.

Resultaterne fra Brancheindex™ A-kasse offentliggøres i foråret 2021. A-kasser vurderes blandt andet på centrale områder som:

 

  • Servicekvalitet
  • Værdi for pengene
  • Image og omdømme
  • Klagehåndtering
  • NPS
  • Loyalitetsindex
Loyalty Award til førende virksomheder indenfor kundeloyalitet

BrancheIndex™ i pressen

BrancheIndex møder hvert år interesse fra den danske presse. Undersøgelsens resultater bringes i en række udvalgte medier.

Vi er utroligt glade og ydmyge over at have vundet Loyalty Award 2020. Vi arbejder hver dag for at gøre det nemt og enkelt at være kunde, og jeg er derfor meget taknemmelig for, at vores kunder har givet os den her pris. Og så er jeg utroligt stolt af alle vores medarbejdere, er hver dag knokler for at levere ærlige, kærlige og uden-bøvl oplevelser til vores kunder.”

– Direktør, vinder af Loyalty Award

 

Download: BrancheIndex

Her kan du downloade produktbeskrivelsen af BrancheIndex, så udfyld formularen.

Du er også velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon +45 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om BrancheIndex og anvendelse af resultaterne.

Brancheindex

Find os

Loyalty Group
Smedeland 30
2600 Glostrup
Danmark