Kundeloyalitet – BrancheIndex Forsikring

Forsikringsselskaber vinder frem på kundeloyalitet

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Forsikring for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres forsikringsselskab.

Undersøgelsen giver de danske forsikringsselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

  • Produktkvalitet
  • Servicekvalitet
  • Værdi for pengene
  • Omdømme
  • Skadeshåndtering
  • Klagehåndtering
  • NPS
  • Loyalitetsindex

Blandt de 8 undersøgte forsikringsselskaber i BrancheIndex Forsikring 2018 tager Lærerstandens Brandforsikring førstepladsen.

Lærerstandens Brandforsikring har stadig de mest loyale kunder. De store selskaber vinder dog stærkt frem

3600 privatkunder har tilkendegivet deres loyalitets- og tilfredshedsforhold over for deres forsikringsselskab. Ud over loyalitet og tilfredshed, klargør undersøgelsen de danske forsikringskunders holdninger til deres forsikringsselskab ud fra centrale områder som; Produktkvalitet, Servicekvalitet, Vrdi for pengene, omdømme, og skadesbehandling.

Lærerstandens Brandforsikring stadig i front

Lærerstandens Forsikring (LB Forsikring) sikrer sig igen en topplacering på kundeloyalitet med 90 indekspoint i den seneste BrancheIndex Forsikring undersøgelse.

“Generelt oplever vi, at forsikringsselskaberne har fokus på at forbedre sig, og at forsikringskunderne bliver stadigt mere tilfredse. De mindre selskaber har højere loyalitet, fordi de ofte er mere fleksible, proaktive og har en mere klar kundeprofil i deres branding.  Men de tre store forsikringsselskaber går også frem, selvom de stadigvæk ligger i den lidt tunge ende af indekset, ” siger Lars Jepsen, researchchef i Loyalty Group.”

Brancheindex Forsikring 2018

Figur 1: Loyalitetsindeks (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer (Total er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre selskaber, som ikke er medtaget i denne grafik)

Få mere information om BrancheIndex Forsikring

Du er velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon +45 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om BrancheIndex Forsikring.

BrancheIndex Forsikring i pressen

BrancheIndex Forsikring møder hvert år interesse fra den danske presse. Undersøgelsens resultater bringes i en række udvalgte medier.

 

Det er fantastisk at få denne anerkendelse fra vores medlemmer, en anerkendelse jeg vil give videre til vores engagerede medarbejdere for deres store indsats. Og med en NPS® score på 74, næsten dobbelt så meget som nummer to, ser jeg det som en bekræftelse af, at vores forretningsmodel fungerer og giver værdi for medlemmerne.”

Adm. direktør, LB Forsikring

 

Få mere information om BrancheIndex

Udfyld formular og få mere information om BrancheIndex.

Du er velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon + 45 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om BrancheIndex og anvendelse af resultaterne.

Brancheindex

Find os

Loyalty Group A/S
Smedeland 30
2600 Glostrup
Danmark