Kundeloyalitet – BrancheIndex Internet

Danske internetselskabers kundeloyalitet i 2019

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Internet for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres internetselskab.

Undersøgelsen giver de danske internetselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Internet vurderer internetselskaberne på centrale områder som:

  • Produktkvalitet
  • Servicekvalitet
  • Værdi for pengene
  • Image og omdømme
  • Klagehåndtering
  • NPS
  • Loyalitetsindex

Her er resultaterne fra den sidste undersøgelse i april 2019, hvor Waoo for ottende gang opnår den højeste placering i årets BrancheIndex Internet og formår derved at fastholde sin position som internetselskabet med de mest loyale kunder.

Ud over resultater for LoyalitetsIndex™ bidrager dette års BrancheIndex Internet-undersøgelse med viden om 3283 internetkunders vurdering af deres internetselskab på centrale områder så som Produkt- og Servicekvalitet, Image og Værdi for pengene. Undersøgelsen giver derudover indsigt i kundernes årsager til skift fra tidligere selskab og viden om, hvilket selskab de ville vælge, hvis de i dag skulle skifte.

Waoo fortsat frontløber

Med en score på 68 indekspoint bibeholder Waoo derved førstepladsen i årets undersøgelse, mens branchens gennemsnit på 56 indekspoint viser en overordnet positiv udvikling siden sidste år.

BrancheIndex Internet 2019

Direktør og seniorrådgiver Mikkel Korntved fra Loyalty Group ser en kombination af produkt og image som nogle af årsagerne til Waoos fortsatte topplacering i Loyalitetsindekset:

– Waoos fokus på produkt i form af fiberteknologi og et stærkt image er bla. med til at sikre selskabets frontplacering i BrancheIndex Internet. I takt med stigende digitalisering er kravene til familiens internetforbindelse kun blevet forøget, og Waoo har fortsat succes med at kommunikere om denne problemstilling og levere fremtidssikrede produkter og løsninger.

Få mere information om BrancheIndex Internet

Kontakt researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om resultaterne.

BrancheIndex Internet i pressen

BrancheIndex Internet møder hvert år interesse fra de danske internetselskaber og den danske presse.

Man skaber loyale kunder, når man på alle disse parametre leverer det, kunderne forventer, og det er dét, jeg tror, vi i Waoo har været gode til: At forstå vores kunder.

Adm. direktør i Waoo

 

Det betyder rigtigt meget, og for hvert år vi er blevet kåret af vores trofaste kunder, er vi blot blevet endnu mere stolte.

Adm. direktør i Waoo

 

Få mere information om BrancheIndex

Udfyld formular og få mere information om BrancheIndex.

Du er velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon + 45 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om BrancheIndex og anvendelse af resultaterne.

Brancheindex

Find os

Loyalty Group A/S
Smedeland 30
2600 Glostrup
Danmark