Kundeloyalitet – BrancheIndex Mobil

Her er mobilselskabet med de mest loyale kunde

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Mobil for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres mobilselskab.

Undersøgelsen giver de danske mobilselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Mobil vurderer mobilselskaberne på centrale områder som:

  • Produktkvalitet
  • Servicekvalitet
  • Værdi for pengene
  • Image og omdømme
  • Klagehåndtering
  • NPS
  • Loyalitetsindex

Her er resultaterne fra sidste undersøgelse gennemført i 2021, hvor 4.497 mobilkunder har deltaget. CBB Mobil indtaget årets førsteplads, mens Call me tager pladsen lige under. OiSTER følger tæt efter på tredjepladsen, når det kommer til at have de mest loyale mobilkunder. 

Figur 1:  Loyalitetsindeks blandt mobilselskaber (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer)

Mindre og digitalt stærke selskaber i front

CBB Mobil, Call me, og OiSTER indtager podiepladserne i årets BrancheIndex Mobil-undersøgelse.  ”Ens for alle disse selskaber er, at der er tale om mindre selskaber, som har en klar profil med attraktive priser og gode digitale kunderejser, som et stærkt parameter for kundetilgang. Derved opleves de mindre selskaber ofte bedre til hurtig omstilling ifht. kundernes ønsker og behov. Samtidig oplever kunderne ofte, at de har en lidt mere skarp profil ifht. priser og service end de store selskaber”, siger Lars Jepsen, researchchef i Loyalty Group..

BrancheIndex™ Mobil i pressen

BrancheIndex Mobil møder hvert år interesse fra den danske presse. Undersøgelsens resultater bringes i en række udvalgte medier.

Vi er utrolig stolte af at CBB for andet år i træk vinder Loyalty Award. Det er en blåstempling fra vores kunder, der også vidner om at vi følger vores strategi, samt at alle vores medarbejdere sætter en stor ære i at gøre det nemt og enkelt at være kunde hos CBB. Der skal derfor lyde en kæmpe tak til både kunder og medarbejdere for denne fine pris.”

– Direktør i CBB

 

Download: BrancheIndex

Her kan du downloade produktbeskrivelsen af BrancheIndex, så udfyld formularen.

Du er også velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon +45 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om BrancheIndex og anvendelse af resultaterne.