Kundeloyalitet – BrancheIndex Mobil

Her er mobilselskabet med de mest loyale kunde

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Mobil for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres mobilselskab.

Undersøgelsen giver de danske mobilselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Mobil vurderer mobilselskaberne på centrale områder som:

  • Produktkvalitet
  • Servicekvalitet
  • Værdi for pengene
  • Image og omdømme
  • Klagehåndtering
  • NPS
  • Loyalitetsindex

Her er resultaterne fra sidste undersøgelse gennemført i 2020, hvor 4.772 mobilkunder har deltaget. CBB Mobil indtaget årets førsteplads mens sidste års vinde Call me tager pladsen lige under, når det kommer til at have de mest loyale mobilkunder.

Figur 1:  Loyalitetsindeks blandt mobilselskaber (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer)

Mindre og digitalt stærke selskaber i front

CBB Mobil, Call me, og OiSTER er frontløbere i årets BrancheIndex Mobil-undersøgelse.  ”Ens for alle disse selskaber er, at der er tale om mindre selskaber som har haft et stærkt udgangspunkt og klar profil med attraktive priser som et stærkt parameter for kundetilgang og et digitalt udgangspunkt. Derved opleves de mindre selskaber ofte bedre til hurtig omstilling ifht. kundernes ønsker og behov. Samtidig oplever kunderne ofte, at de har en lidt mere skarp profil ifht. priser og service end de store selskaber”, siger Lars Jepsen, researchchef i Loyalty Group.

BrancheIndex™ Mobil i pressen

BrancheIndex Mobil møder hvert år interesse fra den danske presse. Undersøgelsens resultater bringes i en række udvalgte medier.

Vi er utroligt glade og ydmyge over at have vundet Loyalty Award 2020. Vi arbejder hver dag for at gøre det nemt og enkelt at være kunde hos CBB, og jeg er derfor meget taknemmelig for, at vores kunder har givet os den her pris. Og så er jeg utroligt stolt af alle vores medarbejdere, er hver dag knokler for at levere ærlige, kærlige og uden-bøvl oplevelser til vores kunder.”

– Direktør i CBB

 

Download: BrancheIndex

Her kan du downloade produktbeskrivelsen af BrancheIndex, så udfyld formularen.

Du er også velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon +45 70 25 26 27, hvis du vil vide mere om BrancheIndex og anvendelse af resultaterne.

Brancheindex

Find os

Loyalty Group
Smedeland 30
2600 Glostrup
Danmark