Marketingkonsulent

Alsidig Marketingkonsulent med fokus på godt indhold

Har du den digitale værktøjskasse i orden, og er du samtidig stærk til at lave gode tekster, der kan begejstre og inspirere? Og vil du gerne arbejde i et dedikeret konsulenthus, der brænder for at hjælpe vores kunder til succes? Så er jobbet som Marketingkonsulent i Loyalty Group måske noget for dig.

Hvem er Loyalty Group?

Loyalty Group er en skandinavisk baseret rådgivnings- og konsulentvirksomhed inden for kundeorienteret forretningsudvikling, hvor måling og udvikling af kundeloyalitet er en hjørnesten. Vi arbejder nationalt og internationalt med både mellemstore og store danske og udenlandske virksomheder, primært med udgangspunkt i Skandinavien. Begreber som Kundestrategi, Loyalitetsindex, Customer Experience, NPS og Customer Journey er en naturlig del af hverdagen hos Loyalty Group.

Jobbet

Som en vigtig støtte til Loyalty Groups konsulentteam vil du som vores (primære) marketingressource komme til at arbejde med mange forskellige marketingopgaver på tværs af vores daglige arbejde, men med et stærkt fokus på tekstskrivning og digitale kanaler. Opgaverne omfatter blandt andet:

 • Udarbejdelse og opdatering af dansk og engelsk indhold på vores hjemmeside (WordPress) herunder tekster med fokus på SEO.
 • Ansvar for et velfungerende website herunder koordination af ekstern assistance.
 • Selvstændig udarbejdelse af White Papers og andet indhold i samarbejde med vores konsulenter.
 • Udarbejdelse af kundecases (inkl. interviews) i samarbejde med de ansvarlige konsulenter.
 • Redaktionelt og udførende arbejde på nyhedsbrevet LoyaltyNews (vi anvender SuperOffice Marketing).
 • Udarbejdelse af pressemeddelelser i samarbejde med vores ledelse.
 • Udarbejdelse af video og grafisk materiale til website og sociale medier (p.t. Facebook og LinkedIn).
 • Leadgenerering bla. ved annoncering via LinkedIn og evt. andre sociale medier.
 • Vedligeholdelse og udvikling af PowerPoint skabeloner.
 • Udarbejdelse af eller støtte til PowerPoint præsentationer.

Udgangspunktet for dit arbejde vil være vores kontor i Glostrup ved København. Jobbet er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt, men der er dog mulighed for at ændre dette til en deltidsstilling på minimum 30 timer om ugen. Vi har en god frokostordning, der tilberedes i huset, og du vil samtidig også blive omfattet af virksomhedens sundhedsforsikring.

Din faglige baggrund

Du kommer måske fra en lignende rolle i en mindre eller mellemstor virksomhed (eventuelt fra studiejob), og du har praktisk erfaring med følgende:

 • Udarbejdelse af tekster til kommerciel brug på såvel dansk som engelsk.
 • Website styring og redigering i CMS system.
 • Markedsføring via Sociale Medier.
 • Brug af Adobe pakken, herunder Photoshop, InDesign og Illustrator.
 • Bruger af MS Office, herunder PowerPoint.

Har du derudover arbejdet med B2B Markedsføring, e-mailmarketing, SEO optimering og videoredigering vil det være ekstra plusser.

Dine personlige egenskaber

Du er en holdspiller og har nemt ved at samarbejde med andre. Du er proaktiv og selvstændig, og du er god til at bevare overblikket. Du har et godt humør, og du er kreativ og udadvendt. Du trives i et åbent miljø med fælles fokus på at servicere vores kunder. Du kan godt lide at tilegne dig ny viden, og du suger gerne til dig af ny inspiration fra både nære omgivelser og eksterne kilder. 

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV til Loyalty Group på e-mail job@loyaltygroup.dk. Vi indkalder løbende til jobsamtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jimmy Buchmann på telefon 26 71 63 36 (dog ikke i uge 42).

Du kan læse mere om Loyalty Group på www.loyaltygroup.dk

Find os

Loyalty Group
Smedeland 30
2600 Glostrup
Danmark