Samtykke

Samtykke for Loyalty Groups nyhedsbrev

Formål med nyhedsbrevet

Formålet med LoyaltyNews er at holde dig opdateret med bl.a. nyheder, artikler, white papers, cases, research og arrangementer med fokus på kundeloyalitet op til 12 gange årligt.

Tilmelding til nyhedsbrev

For at kunne sende nyhedsbrevet og gøre indholdet så relevant for dig, som muligt, har vi brug for en række oplysninger i forbindelse med din tilmelding, herunder:

  • Navn
  • Titel
  • E-mail
  • Virksomhed
  • Telefonnummer

Dit navn og din e-mail anvender vi i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevet, mens vi anvender oplysningerne om din titel og virksomhed til at målrette indholdet i vores nyhedsbrev bedst muligt. Dit telefonnummer beder vi om for at have mulighed for at kontakte dig direkte vedr. emner, som vi vurderer, kan være relevante for dit arbejde.

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi opbevarer dine data så længe, du er tilmeldt vores nyhedsbrev.

Vi og vores underleverandører har implementeret de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, så dine oplysninger ikke misbruges eller behandles i strid med persondatalovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives til underleverandørerne af vores CMS-system, nyhedsbrevssystem og CRM-system, hvor vi opbevarer dine data. Dine data benyttes ikke til andre formål end beskrevet i dette samtykke.

Afmelding af nyhedsbrev

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen og trække dit samtykke tilbage ved at klikke på linket nederst i nyhedsbrevet.

Ved afmelding vil du herefter ikke modtage flere nyhedsbreve fra os, medmindre du tilmelder dig igen. Dine oplysninger slettes automatisk efter to år, såfremt du ikke har haft et aktivt kundeforhold eller i anden sammenhæng har været i dialog med os og har bedt os herom.

Rettelse eller sletning af oplysninger

Hvis du ønsker at få indsigt i, justere eller slette de oplysninger, vi har om dig, kan du til enhver tid sende os en mail på info@loyaltygroup.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 5 arbejdsdage.

Ændring af samtykke

Vi forbeholder os ret til at ændre i dette samtykke og forpligter os samtidig til at informere dig om evt. ændringer. Du har desuden mulighed for at rette en begrundet klage til Datatilsynet.

Loyalty Group ApS
Smedeland 30
2600 Glostrup
E. info@loyaltygroup.dk
T. +45 70 25 26 27

Hvis du vil vide mere...

Læs meget mere om Loyalty Group og vores erfaringer gennem mere end 25 år. Du kan også lade dig inspirere af vores viden om kundeloyalitet, eller læse mere om vores løsninger og research.

Løsninger

Der er ingen quick fix, når du vil have loyale kunder. Til gengæld har vi masser af gode og velafprøvede løsninger.
 

Vores research

Vi har siden 2003 taget temperaturen på kundeloyaliteten i udvalgte brancher for at kunne rådgive vores kunder på basis af faktuel og opdateret viden.
 

Om Loyalty Group

Vi hjælper virksomheder med at øge indtjeningen via styrket fokus på kundeloyalitet. Og det har vi gjort i over 25 år.