Samtykke

Samtykke 

 

Opbevaring af dine oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. 

Vi og vores underleverandører har implementeret de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger, så dine oplysninger ikke misbruges eller behandles i strid med persondatalovgivningen.

Videregivelse af oplysninger

Dine oplysninger videregives til underleverandørerne af vores CMS-system og CRM-system, hvor vi opbevarer dine data. Dine data benyttes ikke til andre formål end beskrevet i dette samtykke.

Afmelding 

Du kan til enhver tid afmelde dig igen og trække dit samtykke tilbage ved at skrive til følgende mail: info@loyaltygroup.dk.

Vi sletter dine oplysninger i vores CRM-system, medmindre du i anden sammenhæng har givet os samtykke til at opbevare og anvende disse, eller vi har et aktivt kundeforhold.

Rettelse af oplysninger

Hvis du ønsker at få indsigt i, justere eller slette de oplysninger, vi har om dig, kan du til enhver tid sende os en mail på info@loyaltygroup.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 5 arbejdsdage.

Ændring af samtykke

Vi forbeholder os ret til at ændre i dette samtykke og forpligter os samtidig til at informere dig om evt. ændringer. Du har desuden mulighed for at rette en begrundet klage til Datatilsynet.

Loyalty Group
Smedeland 30
2600 Glostrup
E. info@loyaltygroup.dk
T. +4570252627

Find os

Loyalty Group
Smedeland 30
2600 Glostrup
Danmark