Vores research

Kundeloyalitet på tværs af brancher

Vi har siden 2003 taget temperaturen på kundeloyaliteten i udvalgte brancher for at kunne rådgive vores kunder på basis af faktuel og opdateret viden.

Samtidig giver vi dig en unik mulighed for at se, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til konkurrenterne på centrale områder som service, rådgivning, priser, produkter og markedsføring.

Få unik konkurrentviden og styrk kundernes loyalitet

Mange virksomheder har allerede oplevet værdien af BrancheIndex™ og AutoIndex™ og anvender resultaterne til at:

  • styrke kundernes tilfredshed og loyalitet
  • få værdifuld viden om konkurrenterne
  • styrke markedsføringen med relevant fakta
  • forberede sig på omtale i pressen.

Vi udvider hele tiden antallet af undersøgelser og hører gerne fra dig med forslag til nye brancher, som vi skal rette loyalitetsbarometret mod. Vi gennemfører i dag BrancheIndex™ og AutoIndex™ inden for:

 

AutoIndex

AutoIndex™ er den største og mest omfattende af Loyalty Groups BrancheIndex-undersøgelser med mere end 44.000 besvarelser årligt. Undersøgelsen afdækker private bilejeres oplevelse af og tilfredshed med deres bil, forhandler og værksted. 

BrancheIndex Mobil

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Mobil for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres mobilselskab. Undersøgelsen giver de danske mobilselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne. 

BrancheIndex Internet

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Internet for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres internetselskab. Undersøgelsen giver de danske internetselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Pension

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Pension for at afdække danskernes tilfredshed med og  loyalitet overfor deres pensionsselskab. Undersøgelsen giver de danske pensionsselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Forsikring

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Forsikring for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres forsikringsselskab. Undersøgelsen giver de danske forsikringsselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Bank

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Bank for at afdække danskernes tilfredshed med og  loyalitet overfor deres bankselskab. Undersøgelsen giver de danske bankselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

BrancheIndex Dagligvarer

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Dagligvarer for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres dagligvarerselskab. Undersøgelsen giver de danske dagligvarerselskaber en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

Vil du vide mere om Loyalty Group?

Vi har i mere end 25 år været passioneret omkring udviklingen af loyale kunder. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev LoyaltyNews