Vores research

Forside 9 Vores research

Kundeloyalitet på tværs af brancher

Vi har siden 2003 taget temperaturen på kundeloyaliteten i udvalgte brancher for at kunne rådgive vores kunder på basis af faktuel og opdateret viden.

Samtidig giver vi dig en unik mulighed for at se, hvordan din virksomhed klarer sig i forhold til konkurrenterne på centrale områder som service, rådgivning, priser, produkter og markedsføring.

Få unik konkurrentviden og styrk kundernes loyalitet

Mange virksomheder har allerede oplevet værdien af BrancheIndex™ og AutoIndex™ og anvender resultaterne til at:

  • styrke kundernes tilfredshed og loyalitet
  • få værdifuld viden om konkurrenterne
  • styrke markedsføringen med relevant fakta
  • forberede sig på omtale i pressen

Vi udvider hele tiden antallet af undersøgelser og hører gerne fra dig med forslag til nye brancher, som vi skal rette loyalitetsbarometret mod. Vi gennemfører i dag BrancheIndex™ og AutoIndex™ inden for:

AutoIndex™

AutoIndex™ er den største og mest omfattende af Loyalty Groups BrancheIndex™-undersøgelser. Du kan læse mere om vores AutoIndex™ her.
 

BrancheIndex™ A-kasse

BrancheIndex™ - A-kasse. Loyalty Group gennemfører hvert år en analyse af danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres a-kasse. Læs mere.
 

BrancheIndex™ Bank

BrancheIndex™ - Bank - Læs mere om vores resultater fra den seneste undersøgelse af kundeloyalitet og tilfredshed med bankerne i Danmark.
 

BrancheIndex™ Fagforening

BrancheIndex™ - Fagforening. Loyalty Group gennemfører hvert år en analyse af danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres fagforening.
 

BrancheIndex™ Internet

BrancheIndex™ - Internet. Loyalty Group gennemfører hvert år en analyse af danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres internetselskab.
 

BrancheIndex™ Mobil

BrancheIndex™ - Mobil. Gå på opdagelse i vores seneste undersøgelse af danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres mobilselskab.
 

Inspiration

Vi har så meget viden om kundeloyalitet, at vi deler ud af den. I artikler, nyhedsbreve og til foredrag. Dyk ned i det hele her.
 

BrancheIndex™ Dagligvarer

BrancheIndex™ - Dagligvarer - Læs vores resultater fra den seneste undersøgelse af kundeloyalitet og tilfredshed med dagligvarebutikkerne i Danmark.
 

BrancheIndex™ Forsikring

BrancheIndex™ - Forsikring. Loyalty Group gennemfører hvert år en analyse af danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor forsikringsselskaberne.
 

BrancheIndex™ Pension

BrancheIndex™ - Pension - Læs vores resultater fra den seneste undersøgelse af kundeloyalitet og tilfredshed med pensionsselskaberne i Danmark.
 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev LoyaltyNews