Forside 9 Om Loyalty Group 9 Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Kundeorientering – få hjælp hele vejen!

Et kundeorienteringsprojekt fører oftest til nye indsatser og optimering af processer i alle dele af din virksomhed. Vi har derfor opbygget et solidt netværk af samarbejdspartnere indenfor blandt andet salg, marketing, it, analyse og uddannelse.

Vores samarbejdspartnere er alle unikke og anerkendte på deres felt og ved, hvad vi mener, når vi hos Loyalty Group taler om kundeorientering. De kan blandt andet bidrage med at bearbejde data, effektivisere salgsprocesser og målrette markedsføringstiltag.

Hvis du allerede har samarbejdspartnere, som du har tillid til og ønsker at anvende, koordinerer vi gerne det videre arbejde sammen med dem. Vi tager naturligt rollen som projektledere og ansvaret for, at du når sikkert i mål med dit kundeorienteringsprojekt.

Futurelab

Futurelab

Samarbejdspartner – Kundeorientering & rådgivning

Hvem er Futurelab?

Futurelab kan bedst beskrives som Loyalty Groups pendant inden for kundeorientering med stærke spidskompetencer inden for strategisk rådgivning. Virksomheden har hovedkontor i Belgien og opererer primært på det syd- og mellemeuropæiske marked samt Østeuropa og Rusland.

Hvor gør de en forskel?

Futurelab supplerer Loyalty Group i projekter inden for kundeorientering, når det giver mening ud fra et geografisk, sprogligt eller kompetencemæssigt synspunkt. Futurelabs kompetencer bliver typisk bragt i spil i større internationale projekter – enten i form af sparring eller konsulentbistand inden for strategiudvikling.

Hvad får du ud af det?

Vores samarbejde med Futurelab sikrer, at du har adgang til spidskompetencer inden for kundeorientering på et internationalt plan. Du kan trække på unik viden og erfaring – også når dine ambitioner rækker langt ud over Danmarks grænser.

FDM

Forenede Danske Motorejere (FDM)

Samarbejdspartner – AutoIndex™

Interesseorganisation for danske bilejere med 236.000 medlemmer.
FDM udgiver 9 gange årligt medlemsbladet “Motor” i 245.000 eksemplarer med et gennemsnitligt læsertal på 376.000.

FDM
Vi Bilägare

Vi Bilägare

Samarbejdspartner – AutoIndex™

Sveriges største bilmagasin som udgives i 76.800 eksemplarer og læses af mere end 225.000 per måned. Hjemmesiden vibilagare.se har 185.000 unikke besøgende hver uge.

Profilfolder

If you don't take care of your customers...

Vil du vide mere om Loyalty Group, og hvordan vi gør en forskel for vores kunder?
Læs eller download vores profilfolder.

Profilfolder