Kundeorientering i Direktionen

Forside 9 Inspiration 9 White papers 9 Kundeorientering i Direktionen

Dette white paper beskriver de økonomiske argumenter for at arbejde struktureret med kundeorientering i direktionen. Teksten er et uddrag af artiklen “Kundeorientering – loyale kunder er vejen til vækst” som oprindeligt er skrevet af Loyalty Group til Børsens Ledelseshåndbøger.

Udfyld formularen, og modtag et link til vores inspirationsmateriale – det koster kun en tilmelding til vores nyhedsbrev.

Kundeorientering i direktionen
Bemærk: Indholdet i vores white papers må ikke gengives uden skriftlig tilladelse.

Kundeorientering i Økonomi

Dette white paper beskriver de økonomiske argumenter for at arbejde struktureret med kundeorientering i økonomiafdelingen. Teksten er et uddrag af artiklen "Kundeorientering - loyale kunder er vejen til vækst" som oprindeligt er skrevet af Loyalty Group til Børsens Ledelseshåndbøger.
 

Kundeorientering i Salg

Dette white paper beskriver de økonomiske argumenter for at arbejde struktureret med kundeorientering i salgsafdelingen. Teksten er et uddrag af artiklen "Kundeorientering - loyale kunder er vejen til vækst" som oprindeligt er skrevet af Loyalty Group til Børsens Ledelseshåndbøger.
 

Fordele og ulemper ved Net Promotor Score®

Hvad er de vigtigste argumenter for og imod Net Promotor Score® (NPS®), og hvad er der egentlig blevet skrevet om NPS® igennem årene? Vi har lavet researchen, som kan puste liv i diskussionen om NPS® i din virksomhed.
 

Hvis du vil vide mere...

Læs meget mere om Loyalty Group og vores erfaringer gennem mere end 25 år. Du kan også lade dig inspirere af vores viden om kundeloyalitet, eller læse mere om vores løsninger og research.

Løsninger

Der er ingen quick fix, når du vil have loyale kunder. Til gengæld har vi masser af gode og velafprøvede løsninger.
 

Vores research

Vi har siden 2003 taget temperaturen på kundeloyaliteten i udvalgte brancher for at kunne rådgive vores kunder på basis af faktuel og opdateret viden.
 

Om Loyalty Group

Vi hjælper virksomheder med at øge indtjeningen via styrket fokus på kundeloyalitet. Og det har vi gjort i over 25 år.