BrancheIndex™ Pension

Forside 9 Vores research 9 BrancheIndex™ 9 BrancheIndex™ Pension

Vindere på kundeloyalitet

Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Pension for at afdække danskernes tilfredshed med og loyalitet overfor deres pensionsselskab.
Undersøgelsen giver de danske pensionsselskab en unik mulighed for at se, hvordan de klarer sig i forhold til konkurrenterne.

Pensionsselskaberne vurderes på en række centrale områder.

Vurderingsområder

  • Produktkvalitet
  • Servicekvalitet
  • Værdi for pengene
  • Image og omdømme
  • Tillid og etik
  • NPS®
  • Loyalitetsindex

BrancheIndex™ Pension 2021 resultat

Resultaterne med over 4300 danske pensionskunders svar i 2021, viser blandt andet, at arbejdsmarkedspensionsselskaberne er de store vindere på kundeloyalitet. Industriens Pension topper med den højeste score på loyalitet.
Lærernes Pension vinder sølv i 2021, mens Pension Danmark er placeret på tredjepladsen.
AP Pension er det bedst placerede selskab blandt de kommercielle selskaber, og overtager derved PFA’s placering fra 2020, de er henvist til en anden plads i 2021.

BrancheIndex™ Pension 021
Figur 1: Loyalitetsindeks (indeks 0-100, baseret på kryds af loyalitetsspørgsmål med 1-7 svarskalaer (Gennemsnit er udregnet på basis af den totale undersøgelse og inkluderer mindre pensionsselskaber, som ikke er medtaget i denne grafik).

Store forskelle mellem de forskellige selskaber, 5 går frem og 5 går tilbage

“De store forskelle kan ses i et marked hvor afkast på danske og internationale børser har været historisk højt, nogle pensionsselskaber har været bedre i stand til at følge denne markedsudvikling, mens andre har investeret mere defensivt, grundet frygt for faldende kurser pga. COVID-19 pandemien. Når flere og flere private investerer i aktier på egne depoter, og de som amatører har set at Danskernes ’folkeaktie’ Novo Nordisk i løbet af 2021 er fløjet i vejret, med op mod en voldsom 70-procentsstigning, så skaber det forventeringer til pensionsformue-afkastet, der i gennemsnit lå på et niveau omkring 15%. Den evige usikkerhed omkring pensionsalder, pensionens fremtidige afkast og værdi, skaber igen i år tvivl hos udvalgte kunder og medlemmer”, udtaler resarchchef Lars Jepsen.

BrancheIndex™ Pension i pressen

BrancheIndex™ Pension møder hvert år interesse fra den danske presse. Undersøgelsens resultater bringes i en række udvalgte medier.

Vi er stolte af resultatet, for medlemmernes tilfredshed er afgørende for os. Jeg ser placeringen som et resultat af en målrettet indsats på mange fronter. Vi har skabt meget attraktive afkast til medlemmerne gennem mange år, og vi har arbejdet systematisk med en målretning af produkt- og servicetilbuddet via mange platforme. Samtidig har vi løbende videreudviklet vores kundeservice. Det er lykkedes at knytte flere medlemmer tættere til os, og vi vil fortsat arbejde på hele tiden at udvikle alle dele af pensionsordningen.”

– Adm. direktør i Industriens Pension

Download: BrancheIndex™

Her kan du downloade produktbeskrivelsen af BrancheIndex™, udfyld formularen, og modtag et download-link i din indbakke.

Du er også velkommen til at kontakte researchchef Lars Jepsen på e-mail lj@loyaltygroup.dk eller telefon +45 7025 2627, hvis du vil vide mere om BrancheIndex™ samt hvordan resultaterne kan anvendes til din bundlinjes fordel.

BrancheIndex produktark

BrancheIndex™ A-kasse

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2021, hvor 3.055 A-kasse medlemmer deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ A-kasse for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres a-kasse.
 

BrancheIndex™ Bank

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2021, hvor 4.379 bankkunder deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Bank for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres bank.
 

BrancheIndex™ Dagligvarer

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2021, hvor 3.712 kunder deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Dagligvarer for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres dagligvarekæde.
 

BrancheIndex™ Fagforening

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2021, hvor 3.055 fagforeningsmedlemmer deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Fagforening for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres fagforening.
 

BrancheIndex™ Forsikring

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2021, hvor 3.845 forsikringskunder deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Forsikring for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres forsikringsselskab.
 

BrancheIndex™ Internet

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2022, hvor 5.480 internetkunder deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Internet for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres internetselskab.
 

BrancheIndex™ Mobil

BrancheIndex™-resultat fra den seneste undersøgelse, gennemført i 2022, hvor 5.480 mobilkunder deltog. Loyalty Group gennemfører hvert år BrancheIndex™ Mobil for at afdække danskernes tilfredshed med, og loyalitet overfor deres mobilselskab.
 

Nye NPS® Benchmarks: Så loyale er de danske forbrugere

Hvem er bedst, og værst, til at dyrke sine kunderelationer? I rapporten "BrancheIndex™ Danmark 2022" kortlægges NPS®-scoren for tæt på 100 virksomheder, på tværs af 10 brancher.
 

Estimeret: 6 min. læsetid